Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Μήνυμα ελπίδας και νίκης!




Με καθημερινές εξορμήσεις στο Νομό Πρέβεζας, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διαδίδουν το Πρόγραμμά του, το οποίο αποτελεί ένα σχέδιο ελπίδας, προοπτικής και δικαιοσύνης για την έξοδο από τη κρίση.

Το πρωί της Κυριακής 11/1, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ,  Κώστας Μπάρκας, Μπάμπης Πάνης, Θανάσης Ράπτης και Ευτυχία Τσαμποδήμου, περιόδευσαν στα χωριά Τύρια, Στεφάνη και Κρανιά. Επίσης, το απόγευμα της Κυριακής περιόδευσαν στα χωριά Φλάμπουρα, Μιχαλίτσι, Σινώπη, Σαμσούντα και Αρχάγγελο.


Το πρωί της Δευτέρας 12/1, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησαν περιοδεία στις δημόσιες υπηρεσίες της Πρέβεζας – Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου και Δ. Μακεδονίας, Περιφερειακή Ενότητα,  Δημαρχείο, Δικαστήρια, ΕΛΤΑ και ΔΕΗ.

Η ανταπόκριση των συμπολιτών μας είναι μεγάλη, καθώς οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνουν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά και αισιόδοξα μηνύματα για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Η ελπίδα έρχεται. Ο φόβος φεύγει. Η Ελλάδα προχωράει. Και μαζί της η Ευρώπη αλλάζει. Το μέλλον ξεκίνησε. Και το κρατούν στα χέρια τους όλοι οι Πρεβεζάνοι και οι Πρεβεζάνες. Με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.