Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

ΕΝΦΙΑλτης!


Τα όρια της πολιτικής πρόκλησης αγγίζουν οι δήθεν αντιδράσεις βουλευτών της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τον ΕΝΦΙΑ. Δεν είναι δυνατό αυτοί που υπερθεμάτιζαν και στήριζαν τις σχετικές διατάξεις πριν λίγους μήνες και αναθεμάτιζαν τον ΣΥΡΙΖΑ για την κριτική του, τώρα «ως μωραί παρθέναι» να καταγγέλλουν το νόμο που οι ίδιοι ψήφισαν! Αγγίζει σίγουρα τα όρια της γελοιότητας και θυμίζει νούμερο κακόγουστης θερινής κωμωδίας, αν δεν αφορούσε τις ζωές και τα σπίτια των πολιτών.
 Ας καταλάβουν οι βουλευτές της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ότι δεν είναι λάθος η εφαρμογή της μνημονιακής βαρβαρότητας. Καταστροφή και λάθος είναι η πολιτική που στηρίζουν, ενάντια σε όλη την κοινωνία, καθώς στα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ αποκαλύπτεται η άδικη, αναποτελεσματική και ατελέσφορη φορολογική πολιτική ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
 Επαναλαμβάνουμε ότι η φορολογική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στον αντίποδα της μνημονιακής φορολογικής πολιτικής της κυβέρνησης με μετατόπιση του φορολογικού βάρους από τα μικρά και μεσαία εισοδήματα και περιουσίες, με την επιβολή φόρου στη μεγάλη περιουσία, που θα έχει υψηλό αφορολόγητο όριο, δεν θα εξοντώνει τις κατοικίες και τις μικρές ιδιοκτησίες και θα φορολογεί δίκαια και με προοδευτική κλίμακα το σύνολο της περιουσίας.

Πρέβεζα 7 Αυγούστου 2014

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ